Rovarral fertőzött bútorok elszállítása

Magyarországon elsőként a Trió Vár Rovarirtó Társaságtól

Amikor egyes rovarok beférkőznek a lakásunkba, észrevétlenül elszaporodhatnak. Mire észrevesszük, addigra már mindenképpen szükséges lesz egy rovarirtó szakember kihívása.

Az ágyi poloskák, csótányok a legapróbb résekben képesek meghúzni magukat, ezért előfordulhat, hogy a hőn szeretett franciaágyunk vagy a nagyi kredencének szerkezetében már ástak maguknak lakhelyet.

A TrióVár bútorszállító kollégái

Mit tegyünk, ha a rovarok ellepték a bútorainkat?

Sajnos a bútor nem mindig menthető meg...

A Trió Vár rovarirtó szakemberei mindig tudásuk legjavát adják az irtások folyamán, azonban egyes esetekben a munkájuk nem éri el a 100%-os hatásfokot. Ennek oka az lehet, hogy a rovarirtó szerek, porok, ködök a bútorok belsejébe, a pozdorja vagy a fa rostjai közé nem képesek maradéktalanul behatolni, így ott menedéket lelhetnek a kártevők. Előfordulhat, hogy akkora a fertőzöttség egy-egy ágyban, szekrényben, hogy azt már nem lehet megtisztítani. Ilyenkor sajnos a kidobás elkerülhetetlen.

A probléma azonban az, hogy hazánkban nem egyszerű megszabadulni a nagydarabos hulladéktól. Évente egyszer tartanak az önkormányzatok lomtalanítást, ahol ki lehet helyezni a nem kívánt tárgyakat. Ha valaki egyszerűen kirakja az út szélére, azzal törvényt sért, amiért jelenleg 3 év börtönbüntetés jár.

További megoldás lehet még, ha saját magunk elszállítjuk valamelyik hulladékudvarba, azonban ahhoz megfelelő szállító jármű szükséges. Ha nem rendelkezünk teherautóval, annak bérleti költsége és a sitt leadásának összege is a pénztárcánkat fogja terhelni. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a bogaras bútorokat mindenképpen szakszerűen be kell csomagolni, mielőtt kimozdítjuk a helyéről, hisz különben megzavarjuk a benne tanyázó élősdiket és azok átköltöznek egy másik, nyugodtabb helyre.

A rovarok elszaporodása akkor is fennál, ha megpróbáljuk kihúzni a lomtalanítás idejéig. Valószínűleg minél távolabbi a dátum, annál több bútorunk fogja ennek kárát látni és befogadni az új lakókat.

felkiálójel ikon

Előzze meg, hogy az egész lakása megfertőződjön a rovarokkal és vitesse el a menthetetlen bútorokat! Ezzel megóvja lakása többi berendezését és a szomszédok biztonságát is!

bútorszállítás teherautóval
A rovarral fertőzött bútorokat a Trió Vár kollégái saját teherautójukkal szállítják el.

Teendők rovarfertőzött bútorok esetén

  • Semmiképpen se próbálja meg a szobaberendezést önmaga elszállítani, mert a rovarokat végighurcolja az egész lakáson, társasház esetén a közös helyiségeken vagy liften is!
  • Ne mozdítson el semmit, várja meg a kiérkező szakembereket, akik gondosan becsomagolják, majd elszállítják a lomot!
  • Miután eltűnt a fertőzött bútor, érdemes egy komplex rovarirtást végeztetni, hogy a még esetleg fennmaradt élő egyedek is elpusztuljanak.

Mennyibe kerül a rovaros bútorok elszállítása?

Lomtalanítók hada állítja, hogy elviszi a lomokat ingyen. Azonban az apróbetűs részt mindig kihagyják. Ugyanis csak akkor kerül valóban 0 Ft-ba a szállítás, ha az adott dolgokat ők még el tudják jó pénzért adni – ezzel megkeresve a fizetésüket. A rovarral fertőzött berendezés azonban nem használható tovább, legyen az akármilyen enteriőr. Tehát ne dőljön be az ilyen reklámnak!

A Trió Vár a bútorszállításra mindig egyedi árajánlatot ad, minden részletre kitérően.

Legyen csak egy széke, ágya vagy egy egész lakás tartalma, mi megszüntetjük a problémát.

mennyibe kerül a bútorszállítás
Miért válassza a rovarral fertőzött bútorok elszállításához a Trió Vár Rovarirtó Társaságot?

Gyorsaság

Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében rövid határidővel, akár 2 órán belül kiérkezünk és elkezdünk pakolni.

Fix árak

Bútorok elszállítása Budapestről 85000 Ft + ÁFA
Ez az ár tartalmazza 1 db ágy, 2 db szekrény és 10 db zsák elszállítását
VAGY
2 db ágy, 1 db szekrény és 10 db zsák elvitelét.
Ezen mennyiség felett minden esetben kérjen egyedi árajánlatot! A megadott árat fixen tartjuk, a helyszínen garantáltan nem fog változni, ha megegyeztünk.

Pontosság

Ha megegyezünk egy időpontban, akkor ahhoz tartjuk magunkat.

Diszkréció

Felirat nélküli autóval érkezünk, a bútorokat fekete zsákba csomagoljuk, így a szomszédok előtt rejtett lesz a csomagok tartalma.

Megbízhatóság

A több mint 10 éves szakmai múltunk alatt még nem érkezett panasz visszaélésre.